Road to Enercup – 10 days out

AAAAAH het komt zo dichtbij!!

Deze week mijn Fox Gym Athlete hoodie gekregen en overmorgen doen we al de generale repetitie voor poseren! Vandaag ook mijn laatste ‘normale’ training met mijn coach Maarten gehad. Nu alleen zelf nog trainen tot zondag en daarna niks meer doen tot mijn depletion training komende woensdag. Wat voelt dat ráár!

De dagen lijken deze weken voorbij te vliegen en de zenuwen beginnen steeds meer te komen. Helaas horen daar ook twijfels bij; Red ik het allemaal wel? Is mijn T-walk wel helemaal goed? Hoor ik niet al strakker te zijn nu? Natuurlijk hoort dit er een beetje bij en waarschijnlijk hebben alle meiden dit, maar je maakt jezelf toch een beetje gek.

Komende week nog sieraden kopen voor de wedstrijd, nagellakje (ik vind de manicure maar duur en mijn nagels zijn van zichzelf al best lang), mijn schoenen wat stroever laten maken zodat ik zeker weet dat ik niet uit ga glijden, alle tickets uitzoeken die ik mee moet nemen en aaaaaah over een week mijn tas inpakken! Alles gaat zo snel ineens! Hoe dichter ik bij de wedstrijd kom, hoe warriger ik word en hoe meer ik vergeet, dus deze week veel lijstjes maken en voorbereiden.

Enercup ik kom eraaaaannnn!