Enercup 2015!

Wát een ervaring.

Wauw, waar moet ik beginnen.. De dagen in het huisje, de wedstrijd, het vreetfestijn erna.. Inmiddels is het al twee dagen geleden dat mijn wedstrijd was, maar ik ben nog steeds in de wolken. Wat was het gaaaf!

Vanaf het moment dat we in het huisje aankwamen is alles in een roes voorbij gevlogen. De shapechecks, de maaltijden (lees: NUTELLA RIJSTWAFELS #luckyme), het inschrijven, alles! Voor ik het wist was het zover en waren we onderweg naar theater de Tamboer.

Eenmaal daar aangekomen ging alles heel snel. Plekje veroveren om onze spullen neer te zetten backstage, nummertje ophalen, de make-up in, haar doen -‘Oh moet ik NU naar de spraytan?’- snel naar de spraytan, bijwerken en verder met het haar. En toen.. SHOWTIME!

Eerst de vergelijking en uren daarna mijn T-walk. Mijn T-walk was het gene waar ik van tevoren echt tegenop keek, maar uiteindelijk was dit echt het hoogtepunt van mijn dag! Het meisje voor me was bijna klaar en ik moest bijna op. Even diep ademhalen en toen werd mijn naam omgeroepen. Let’s go! Wauw wauw wauw, echt wat was dat gaaaaf! Zo ontzettend van genoten. Beste minuut van mijn leven haha. Op dat moment wist ik het zeker, ik ga HOE DAN OOK nog eens een wedstrijd doen. Echt, wauw. Wat een ervaring.

Na de wedstrijd terug naar het huisjespark waar alle atleten stonden en toen kon het vreetfestijn beginnen! De snackbar zat stampend vol en nadat iedereen wat had gehaald verzamelden we weer in het huisje van onze coaches. Lekker samen eten na al die maanden strenge schema’s en Tupperware bakjes! Zelf had ik niks vets gehaald bij de snackbar, maar nam ik een (gesmolten) Ben & Jerry’s Cookie Dough die ik vervolgens in één keer heb opgedronken haha. Beste milkshake ooit!

Jammer genoeg werd ik niet geplaatst, maar ik heb absoluut geen spijt dat ik heb meegedaan. Ik ben een hele ervaring rijker en het hele proces was geweldig. Het was trouwens ook leuk om alle insta chicks die meededen eindelijk in het echt te zien (‘Ja klopt @eeems_, dat ben ik ja haha’). Ik ben trots op wat ik bereikt heb, en ik hoop de volgende keer met een nog betere vorm op het podium te staan. Voorlopig ga ik nu lekker bouwen!

Ps: hieronder nog wat foto’tjes die Maurice Bergers (EMBEE87) heeft genomen 🙂

Shots by Maurice - 06
Shots by Maurice - 02 Shots by Maurice - 03