Road to Enercup – 2 days out

Peakweek

Snel een berichtje voordat ik vertrek naar het bungalowpark waar we met alle atleten overnachten! Het is nu vrijdag en afgelopen dagen waren een absolute rollercoaster.

Zondag mijn laatste training gehad waarna ik 2 dagen niet mocht sporten en waar al mijn carbs uit mijn schema gehaald werden. Opzich te doen zou je denken, maar dit viel nog aardig tegen tijdens mijn opleidingsdag. Dat ik niet mocht trainen was om mijn lichaam rust te geven voor de depletion training op woensdag die ons nog te wachten stond. Dit moest op lege maag en zonder drinken en was best zwaar. Ik was al van het ergste uit gegaan, dus uiteindelijk viel het nog ‘soort van’ mee, maar ik zweefde echt door de gym als een halve zombie. MAAR TOEN. Toen hoorde ik van onze treat na de training. Een heerlijke chocolade muffin, 2 oreo’s white chocolate fudge en, het aller beste van alles, de meest goddelijke blondie EVER met crunchy caramel en stukjes chocola! Echt ik kon wel huilen van blijdschap en ik werd (hoe erg is dit) emotioneler van dat voedsel, dan van al die trainingen bij elkaar. PUUR GELUK. Dankjulliewel lieve coaches <3 Sinds de training ben ik weer aan het carb loaden wat heel tegen natuurlijk voelt, omdat het zo onwijs veel eten is. Ik hoop dat Maarten weet wat hij doet en dit alles helpt om me op mijn best op het podium te zetten, maar ik zal gewoon vertrouwen moeten hebben. Ik ga er nu snel vandoor, op maar Hoogeveen! Ik laat jullie weten hoe het is gegaan allemaaall, toedelsss! PS: Ooooow ik heb zoveel lekkers voor na de wedstrijddd! Nomnomnom hihihi 2