De zoektocht naar drinkbare plantaardige eiwitpoeders

Of je nu geen lactose en/of ei mag, of dat je er zelf bewust voor kiest om dit niet te nemen; het kan daardoor nog bést een uitdaging zijn om aan je eiwitten te komen op een dag.

Vegan proteïne shakes zijn gelukkig tegenwoordig redelijk makkelijk te vinden, maar de meeste zijn nou niet echt smakelijk. Ik heb er zelf een aantal geprobeerd en de smaak (en geur!) deed me nog het meest denken aan een dierenwinkel. Niet bepaald smakelijk dus..

Gelukkig kwam ik op de site van Body&Fit de plantaardige proteïne van Aria tegen. Hoewel de pot aardig roze is en ze het “Women’s Wellness Protein” noemen, is dit ook prima geschikt voor mannen die op de plantaardige tour willen gaan.

Ik heb zelf de vanille smaak en die vind ik echt ontzettend lekker. Iedere ochtend maak ik nu een shake met Aria, een beetje amandelmelk en een banaan.. Nu kijk ik weer uit naar mijn shake, in plaats van er tegenop te kijken om weer een glas muffig zand-water naar binnen te moeten werken!

Aria Women’s Vegan Protein Powder is te verkrijgen bij Body&Fit