LALALAB. review + kortingscode!

Met de vakantie voor de deur wéét je gewoon bijna zeker dat je onwijs veel leuke foto’s gaat maken, en HOE leuk zou het zijn als je die als polaroid foto’s kunt hebben?

Ik vind polaroid foto’s er dus echt super tof uitzien, maaaarr; ik heb geen polaroid camera. Laatst ontdekte ik “LALALAB.”, een app waar je foto’s, fotoalbums, magneten, kaartjes en meer kan laten drukken vanaf je telefoon. Je kan de app verbinding laten maken met je Facebook, Instagram, Google Photo’s en Dropbox, of gewoon kiezen uit de foto’s op je telefoon zelf. In de app zelf heb je ook nog de mogelijkheid deze foto’s te bewerken of om onder de foto in verschillende lettertypen een tekstje te schrijven.

Je hebt verschillende formaten waar je uit kunt kiezen. Ik ging voor de “vintage” polaroid uitstraling. Deze zijn al goed betaalbaar (€0,39 per foto), maar met mijn code kun je nog €5 korting krijgen!

Vorige week dinsdag had ik mijn bestelling geplaatst. Mijn verwachte levertijd was 4 tot 8 dagen, en je wordt op de hoogte gehouden wanneer je foto’s op de post gaan. Zaterdag lag mijn pakketje al op de mat. In principe was dit zoals voorspeld (na 4 dagen), maar omdat het uit het buitenland kwam had ik verwacht dat het langer zou duren. Een leuke verrassing dus!

De foto’s zijn van mooie kwaliteit en ik vind het super tof dat ik ze nu als polaroids heb.
Mijn ervaring met LALALAB. was top en ik ga hier zeker weten meer gebruik van maken!

Wil jij nou ook je foto’s op een goedkope, makkelijke manier laten afdrukken? Of vanuit je vakantie bestemming een toffe kaart (met jouw foto!) sturen? Gebruik mijn code ‘PG3ZHSHF’ bij de checkout om €5 euro korting te krijgen op je bestelling.

LALALAB. is te downloaden in de App Store.