Milka Oreo Kinder Bueno Nutella Cheesecake

Recept van  www.jelmerdeboer.nl
Want als je cheat, moet je het goed doen ook.

Ingrediënten:
2 pakken Oreo koekjes
5 Kinder Bueno’s
200 g mon chou kaas
25 g suiker
50 g roomboter
250 ml slagroom
1 potje Nutella (200 gram)
200 g Milka Chocolade

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 50 graden en zet de roomboter er in.
Doe een vel bakpapier in een springvorm en vet in.
Doe de Oreo in een keukenmachine en maal fijn.
Voeg de boter toe aan het Oreomengsel.
Bekleed de bodem van de springvorm met het Oreomengsel.
Druk het mengsel goed plat en zet in de vriezer.
Klop de slagroom rustig luchtig met de suiker.
Klop de mon chou een beetje los.
Meng de slagroom met de monchou en maak de cheese.
Zet de Milka in een schaaltje in de oven.
Zet de pot Nutella in de oven.
Doe de cheese op de Oreobodem en zet terug in de vriezer (voor 2 uur).
Neem de bodem uit de vriezer en verspreid de Nutella over de cheese.
Doe de bodem weer 2 uur in de vriezer.
Breek de Kinder Bueno in kleine blokjes.
Verspreid de Milka over de Nutellalaag.
Druk de Kinder Bueno blokjes in de Nutella.
Zet de taart in de koelkast en beheers je.
Wacht tot de Milka hard is geworden.
Neem de taart uit de koelkast.
Fotografeer, tag @geentroep, en post je creatie online.
Eet smakelijk.

Voedingswaarde per taart
Energie: 6992 kcal
Eiwitten: 84 g
Koolhydraten: 656 g
Vetten: 506 g
Vezels: 23 g