Over mij

Hi! Ik ben Amy, eigenaresse en massagetherapeut bij DestinationFit. In 2018 heb ik de keuze gemaakt om mijn eigen praktijk te beginnen.

Waarom? Ik merkte dat mensen met klachten bij de gemiddelde fysio of huisarts al snel naar huis werden gestuurd met wat oefeningen en het advies om ‘gewoon een paar weken rust te nemen’. Bij veel massagesalons kom je ook niet verder, omdat deze allemaal één bepaalde routine kennen en deze bij iedere klant toepassen. Waar moeten deze mensen dan heen? Ik weet als geen ander hoe frustrerend het is om lichamelijke klachten te hebben die niet serieus genomen worden en steeds van het kastje naar de muur gestuurd te worden. Je leert leven met bepaalde pijntjes, maar wat als ik je vertel dat dat niet nodig is?

Ontwikkeling staat voor mij hoog in het vaandel. Om deze reden volg ik ieder jaar nog meerdere opleidingen, cursussen en doe ik veel zelfstudie om mijn kennis te verbreden en verdiepen.

Mensen van hun klachten verlossen en helpen om beter te presteren in zowel sport als dagelijks leven, dat is wat mijn werk het dankbaarste werk maakt dat er is.

Benieuwd of ik jou kan helpen? Neem dan contact op via Whatsapp op 0611885621 óf stuur een DM via onze Instagram @destinationfit.nl