Over Amy

Ik ben Amy Blommers. Mijn interesse voor voeding en fitness is ontstaan op mijn zestiende, toen ik bevriend raakte met mensen die veel met fitness bezig waren. Voorheen sportte ik vrijwel nooit en lette ik niet echt op mijn voeding. Je zou denk ik wel kunnen zeggen dat deze mensen mij hebben gemotiveerd, waardoor ik mij zelf ook bij een sportschool inschreef. Fanatiek was ik nog niet, maar dit veranderde rond mij achttiende. Sinds dat moment train ik steeds vaker, voornamelijk krachttraining, en heb ik onder anderen meegedaan aan een bikini fitness wedstrijd.

Inmiddels heb ik de opleiding BGN erkend Gewichtsconsulent met succes afgerond, en ben ik NASM gecertificeerd Personal Trainer. Ik ben nog regelmatig in de schoolbanken te vinden om mijn kennis te vergroten en mij verder te specialiseren.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich lekker in hun vel voelen en mijn missie is om hen daarbij te helpen. Zelf ben ik altijd onzeker geweest, maar voor mij werkt gezond eten en fitnessen als een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik hoop anderen hiermee ook zekerder van zichzelf te maken.

Heb je interesse gekregen? Klik dan hier om contact op te nemen.