Diensten

DestinationFit biedt verschillende diensten aan op het gebied van sport, voeding en ontspanning die jou op weg helpen naar een fittere versie van jezelf. Persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat jij meer uit jezelf kan halen. Ik denk dat een goede combinatie van sport en voeding de sleutel is tot een gezonde levensstijl.

Mijn doel is om mensen een gezonde levensstijl aan te leren die voor iedereen haalbaar is. Ik help je bij het behalen van je doelen, of dit nu afvallen of (spier) aankomen is.

VOEDING

Werkmethode:
Voedingsschema (€25,-)
Ik zal je per mail een formulier sturen wat je moet invullen zodat ik weet wat je doel is en wat ik voor je kan betekenen zodat ik vervolgens met je aan de slag kan.

De voedingsschema’s zijn:

  • Op maat gemaakt naar jouw wensen en doelen
  • Clean, voedzaam en simpel

PERSONAL TRAINING

Naast voeding is sport een belangrijk onderdeel in een gezonde levensstijl. Een aangepast trainingsplan helpt jou je optimale potentie te benutten.

Werkmethode:
Gepersonaliseerd trainingsschema (€25,-)
Tijdens een intake gesprek bepalen we samen wat jouw doel is. Ik schrijf een trainingsschema dat past bij jouw wensen. Daarna gaan we aan de slag.

Personal Training (€25,-)
Tijdens deze sessie doen we een training naar keuze. Dit kan een training zijn uit je schema, of geïmproviseerd. Pakketten van meerdere sessie’s per maand zijn ook mogelijk. Hierbij krijg je korting.

MASSAGE

Tarieven:
Full body 60 min                          €35,-
Full body 90 min                          €50,-
Nek/schouder/rug 30 min          €27,50
Nek/schouder/rug 60 min          €40,-
Kinetic Taping                               €15,-

Om contact op te nemen klik hier.