Massages

Sportmassage
Tijdens een sportmassage wordt er goed op de spieren ingewerkt. Verklevingen worden losgemaakt en het lichaam voelt na afloop soepeler aan. Pijntjes kunnen aangepakt worden en eventuele blessures voorkomen.

Cuppingmassage
Bij cuppingmassage worden cups op de huid geplaatst en vacuüm gezogen, waardoor ze het onderliggend gelegen weefsel omhoog trekken. Deze techniek werkt sterk op de spieren, bindweefsel en de doorbloeding. Het vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los, gaat blokkades en verklevingen tegen en voert afvalstoffen af.

Bindweefselmassage
Lichaam
Het lichaam bestaat voor een heel groot deel uit bindweefsel. Bindweefsel kan naarmate van tijd stug en verkleefd raken, waardoor spieren en weefsel hun natuurlijke ruimte en soepelheid verliezen en er een gevoel van stijfheid en pijn kan optreden. Met deze techniek worden deze verklevingen losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd.
Gezicht
Bij bindweefselmassage van het gezicht wordt de huid gestimuleerd om meer collageen en elastine aan te maken. Deze techniek heeft een liftend, verstevigend en huidverjongend effect. De textuur van de huid verbetert en het weefsel is beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Hotstone massage
Bij hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van, de naam zegt het al, warme stenen. Deze techniek vermindert stress, helpt (spier)spanning en pijn te verlichten, stimuleert de doorbloeding en kan de symptomen van auto-immuunziekten helpen verminderen.

Cellulite
Bij de behandeling van cellulite zijn er meerdere opties. Er kan gekozen worden voor bindweefselmassage, cupping of een combinatie van deze twee. Alles is mogelijk in overleg.

Guasha
Guasha of wel ‘scraping’ is een Oost-Aziatische helende techniek. Guasha bevordert de afvoer van afvalstoffen, de doorstroming van bloed en energie en stimuleert de microcirculatie. Daarnaast verlicht Guasha pijn en activeert het immuunsysteem.

Om contact op te nemen klik hier.